O Nama

Nikolina Bucalo

Coaching Agency

Coaching Agency je specijalizovana, licencirana i svetsko poznata agencija kouceva. Njen osnivac Nikolina Bucalo internacionalni, poznat edukator i master kouc nakon dugogodisnjeg usavrsavanja kod nas i u stranim zamljama osnovala je agenciju u ciljlu pomaganju svojim klijentima i pruzanju potpune podrske kako u privatnom tako i poslovnom zivotu.

Nasa misija je da svoje znanje, energiju i maksimalnu podrsku damo nasim klijentima. Iako je relativno nova profesija koucing je veoma zastupljena, korisna i plemenita profesija sa nadom da ce i drugima pomoci da vode svoj zivot i posao onako kako su zamislili.

Zasto unajmiti nas kao svog individualnog kouca?

Mi smo tu za vas! Nasi treneri imaju dugogodisnje profesionalno iskustvo i edukovani su oblastima koje vama trebaju. Osim Izuzetne prakse i edukacije kod svetskih strucnjaka, ono sto nase kouceve cini izuzetnima jeste njihova ljubav prema poslu i privrzenost klijentu sa misijom da zajednickim snagama predju sve prepreke u svakom aspektu zivota.

Nas najvazniji cilj je da vas podrzimo i vodimo ka ostvarenju vasih profesionalnih i licnih ciljeva. Nasa misija je dugorocan, kompletan uspeh i zadovoljstvo nasih klijenta. Sa nasim koucingom stvoricete najbolju verziju sebe, svaki dan je novi dan , nova pobeda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *